Menu:

 

Welkom bij Apmex International Forwarding

Example content imageApmex International Forwarding is een familiaal bedrijf en wenst zich te profileren als een betrouwbare logistieke partner voor haar klanten.

Opgericht in 2002, is Apmex op korte tijd een begrip geworden binnen de expeditiewereld. Het succes van ons bedrijf situeert zich op de volgende sleutelwoorden:

BETROUWBAARHEID - TRANSPARANTIE - CORRECTHEID - STIPTHEID - FLEXIBILITEIT - CONTINUITEIT

KWALITEIT

Daar waar Apmex zich als starter profileerde op de Engelse markt, is ons bedrijf op zeer korte termijn een speler geworden als groupeur op de Europese markt. Professionele know-how, gekoppeld aan een sterke marktkennis geeft onze klanten het gevoel de juiste partner bij Apmex te vinden.

Op een zeer duidelijke en performante manier selecteert Apmex haar samenwerkingsverbanden met haar internationale partners. Zodoende kan op competitieve manier steeds een juiste oplossing worden geboden op de vraag van haar klanten.

Het welzijn van haar klanten en de wil om elke afspraak ten volle na te komen zijn de gestelde doelstellingen. Deze bedrijfsfilosofie zal tevens in de toekomst van kracht blijven.